Riello Master MPS - MPM

Riello Master MPS - MPM
UPS характеристики
Мощност от: 
10000 VA
Мощност до: 
100000 VA
Тип UPS: 
On-Line
Изход: 
Синусоидален
Входящо напрежение: 
400 V
Изходящо напрежение: 
230 V
Опции: 
Автоматичен байпас
Ръчен байпас
Вграден трансформатор на изхода
Автоматичен тест на батерията
Комуникационен порт RS232
USB port
Eco mode
Smart active режим
Функция - честотен преобразувател
Дисплей

Master  MPS e серия UPS устройства за осигуряване на максимална защита и качество на електрическата енергия за всякакъв вид товари, особено за отговотни приложения, системи за сигурност и електро-медицинско оборудване, индустриални процеси и телекомуникации.
Master MPS е он-лайн UPS с двойно преобразуване (клас VFI SS 111 в съответствие с IEC EN 62040-3) с вграден трансформатор на изхода

УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА
Master  MPS прави захранваното UPS устройство по-ефективно,като намаля загубите в системите от бобини ,коригира фактора на мощността и елиминира на хармоници от товарите, задвижвани от самия UPS.
В допълнение към това, постепенното стартиране на токоизправителя ,възможността за намаляване на тока на зареждане на батериите, възможността за ограничаване на входния ток  не претоварва източника, особено когато източник е генератор.

BATTERY CARE система: Система за  максимално съхранение на живота на батерията
Обикновено батериите да се съхраняват заредени от токоизправителя, когато електрическата мрежа отпадне, UPS използва този енергиен източник за захранване на всички товари. Ето защо, правилните грижи за батерията е от решаващо значение за осигуряване на правилното функциониране на UPS в аварийни условия.
Грижата за батерията се състои от серия от функции и възможности, които дават възможност за управление на батерията за да се получат възможно най-добри резултати и разширяване на техния експлоатационен живот.

 • Двоен режим за зареждане на нива, за да се оптимизира броя на зарядите в пъти
 • Температурна компенсация  и защита от дълбок разряд на батериите за намаляване на цялостното застаряване на батерията
 • Системата за прекъсване на заряд на батерията за  съхраняващ електролита и удължаващ  живота на батериите VRLA
 • Батериен тест за диагностика и предварително установяване на проблеми с батериите.

Master  MPS е съвместим с различните видове батерии: вентилирани отворени оловно-киселинни, VRLA AGM и NiCd.

ГЪВКАВОСТ
Master MPS е подходящ за всички видове приложения - от компютри до най-взискателните промишлени среди.
Благодарение на широка гама от аксесоари и опции, сложни архитектури и конфигурации могат да бъдат създадени, за да се гарантира максимална мощност до отговорните натоварвания:
разширение на мощността  могат да се правят вече паралелни системи, дори и без да се налага да изключите UPS.

Максимална надеждност и разнообразие

Работа в паралел между модели с различни нива на мощност е възможно. Максимални нива на сигурност дори и в случай на прекъсване на паралелен кабел.

ОПЦИИ

 • UGS - груповия синхронизация на UPS позволява 2 или повече паралелни UPS устройства, за да остане синхронизиран дори по време на спиране на захранването. UGS също дава възможност на UPS Riello да бъдат синхронизирани с друг източник на захранване, който е независим и е с различна мощност.
 • PSJ - паралелни системи Joiner свързва две UPS групи в паралел, работещи без прекъсване. А UPS група (slave) е постоянно синхронизирана  с Master групата, както когато захранването е налични или не (благодарение на UGS за синхронизиране на устройството). Ако има повреда на едно от UPS устройствата в паралел, без прекъсване. PSJ ще се свърже автоматично с останалите UPS към друга група в паралел чрез външен байпас, с цел да се осигури съкращаване на товара.

Лесно инсталиране
Master MPS изисква само едно много малко пространство за инсталация (0,64 кв.м. за 100KVA система), в допълнение, достъп от предната страна дава възможност за обслужване на всички основни компоненти от предния панел, което прави излишен достъпа отзад.

Специфични решения
UPS могат да бъдат адаптирани, за да отговарят на вашите изисквания. Свържете се с нас, за да обсъдим приложимостта на конкретни решения и опции, които не са изброени в каталога.

Модерна комуникация

 • Съвместим с Teleguard за teleassistance.
 • Модерна комуникация, мултиплатформена, за всички операционни системи и мрежови среди: надзор и изключване PowerShield3 софтуер за операционни системи на Windows 7, 2008, Vista, 2003, XP, Linux, Mac OS X, Sun Solaris, Linux, Novell и други Unix операционни системи.
 • UPS се доставя с кабел за директна връзка с персонален компютър (Plug и Play)
 • RS232 сериен порт с двойно
 • Слот за инсталиране на мрежов адаптер, ESD контакт (аварийно устройство Switching) за изключване на UPS от дистанционно авариен бутон.